Üdvözlöm a mérhető növekedés, a munkajogi átvilágításon alapuló tréningek honlapján!
10:00-12:00
szerda / csütörtök
1027 Budapest
Horváth u. 14-24.
+3630 756 06 34
info@merheto-novekedes.hu
slide_MN

A piac valamennyi szereplőjét érintő

munkajog szabályok változásai

meghívó

kapcsolat

slide_new

Elsőként a piacon

munkajogi átvilágításon alapuló tréningek

kapcsolat

meghívó

tengelyTrénerként és munkajogi peres gyakorlattal rendelkező jogászként, szakközgazda végzettséggel a mediáció eszközeivel állok ügyfeleim rendelkezésére a cégek kiszámítható növekedéséért.

A társaságok profiljának és méretének különbözősége ellenére a munkajogi viták eredője, lefolyása és megoldásai hasonlóak. Az elkerülhetetlen esetekben indított peres eljárásokkal szemben a mediációval a konfliktusok mindkét félnek megfelelő lezárását célozzuk meg: a kapcsolatok rendezésével az együttműködés helyreállítását.

Az a tapasztalat, hogy ha az érintettek a konfliktusokat, azok természetét és okait felismerik és ennek kezelésére alkalmas jogi és készségfejlesztő módszereket kapnak, a szervezetek elkerülhetik a az ilyen típusú veszteséget. A tréning módszere, ezt a gondolatmenetet folytatva, többek között abban segít, hogy az együttműködést fejlesszük: megértve a konfliktusok típusait, a különböző személyiségek reagálását, a kommunikáció jelentőségét, a konfliktusok hatását a szervezetre és a munkahelyi kapcsolatokra.

Azon a célon túl, hogy a társaságok mindennapos működése megfeleljen a munkajog változó szabályainak azt vallom, hogy munkámnak számszerű eredményekben kell realizálódnia, mert a bevételt növelni vagy a költségeket csökkenteni munkajogi és humánpolitikai eszközökkel is lehet.

Meggyőződésem, hogy a versenyelőnyt hosszútávon a terület munkajogi kockázatának felmérése és féken tartása biztosítja kiegészítve ezt a humán tőke által biztosított kezdeményezőkészséggel és a tudás megosztásával, melyet szervezetfejlesztéssel mélyíthetünk el. Elsőként tartok a cég működésének munkajogi áttekintésére alapozott tréninget.

Dr. Tengely Éva

Top