Üdvözlöm a mérhető növekedés, a munkajogi átvilágításon alapuló tréningek honlapján!
10:00-12:00
szerda / csütörtök
1027 Budapest
Horváth u. 14-24.
+3630 756 06 34
info@merheto-novekedes.hu
slide_MN

A piac valamennyi szereplőjét érintő

munkajog szabályok változásai

meghívó

kapcsolat

slide_new

Elsőként a piacon

munkajogi átvilágításon alapuló tréningek

kapcsolat

meghívó

Megalakult Vállalkozás Navigátor Csoportunk vállalkozók, cégvezetők  moderált tudás-, tapasztalat- és információcseréjére.

A klasszikus üzleti gondolkodás logikus, számszerű és igazolt tényeken alapul, a döntéshez adatokat keresünk és kiválasztunk egy jó megoldást. De a körülmények gyorsan változnak és nagy a bizonytalanság így a múlt eseményein alapuló döntés nem célravezető, ezért az előrevetített, elképzelt jövőbeli állapothoz közösen keressük az odavezető utat.

Az érdeklődőkkel előzetesen egy rövid  telefonos vagy online beszélgetést folytatunk, hogy az őket leginkább foglalkoztató kérdéseket, problémákat dolgozzuk fel.

Jelenlegi és jövőbeli ügyfeleinket várjuk, ezért trénerek, coachok regisztrációját nem fogadjuk.

A honlapon található ismeretanyagok a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatal önkéntes műnyilvántartásába vett program részei, szerzőjük dr. Tengely Éva. Ezekről másolatot készíteni, ezeket sokszorosítani, nyilvánosan bemutatni, részben vagy egészben közzétenni, fájlmegosztó portálokra feltölteni tilos. A termék/szolgáltatás megrendelésével a megrendelő nem jogosult a terméket továbbértékesíteni. Nem módosíthatók, nem dolgozhatók át és nem készíthető belőlük más termék/szolgáltatás, idézni csak a szerző és a forrás pontos megjelölésével és a szerző írásos engedélyével lehet.

Másolat, átdolgozás, jogszerűtlen használat, visszaélés, továbbértékesítés vagy a szolgáltatás/termék alapján létrehozott más hasonló termék/szolgáltatás, nyilvános bemutatás, részben vagy egészben való közzététel esetén az a megrendelő, aki a jogsértést elkövette, vagy ahhoz közvetett vagy közvetlen módon hozzájárult vagyoni és nem vagyoni kártérítéssel felel.

Feliratkozásnak számít a név,  e-mail cím és telefonszámát megadása. A feliratkozás a tájékoztató automatikus és kifejezett elfogadását jelenti, egyben nyilatkozat arra vonatkozóan, hogy a megadott e-mail cím saját, valós és működőképes.

A honlap üzemeltetője fenntartja magának a jogot bármely feliratkozás visszautasítására, vagy előzetes értesítés és indoklás nélkül az adatbázisából törölésre, mely ellen panasznak nincs helye.

A honlap üzemeltetője minden szükséges intézkedést megtesz, hogy a feliratkozó személyes adatait illetéktelenektől megvédje.

Top